Unknown user
This account was probably removed from Twitter

On Friday 9th July 2010, @LivinOfTheWall said:

reply
Aan alle media,

Nu we de 1e verjaardag naderen van de gemelde dood van de legendarische Michael Jackson schrijf ik u om u te vragen een beroep te doen op uw gevoel van eerlijkheid en rechtvaardigheid. Voor meer dan 20 jaar is de heer Jackson het slachtoffer geweest van een systematische karaktermoord door de massamedia en ik ben gevraagd om zijn naam te zuiveren. Onlangs heet de website van de Huffington Post een uitstekend artikel geplaats geschreven door de heer Charles Thomson, een Britse journalist, met als title "Een van de meest beschamende episoden in de journalistieke geschiedenis". Hij beschrijft in detail de enorme hoeveelheid propaganda, vervormen van de feiten en desinformatie dat de pers presenteerde aan het publiek tijdens de rechtzaak van 2005 van de heer Jackson als "bijna niet te bevatten".

Ik vind het onbegrijpelijk waarom geen van de andere media dit verhaal hebben opgepikt. Waarom is dit onderzoek en het grondige onderzoek door de heer Thomson bewust genegeerd? Is het zo moeilijk voor de bevoegdheden om de waarheid onder ogen zien en dat als gevolg van luiheid en een totaal gebrek aan journalistieke integriteit, zij lieten het publiek ongegronde leugens over Mr Jackson geloven. Het is dan walgelijk om te geloven dat meer kijkcijfers de aanzet was om de reputatie van deze zachtaardige man te vermoorden. Al jaren, onderhoud de media een niet aflatende stortvloed van leugens en verdraaiingen tegen hem en met ongeëvenaarde oneffenheden en ongelijkheid ooit vertoont tegen een enkele persoon. Was hij zo kwaad dat er niets goeds was te melden over deze man? Integendeel, hij was een aardse engel en hielp de mensheid enorm.

Jackson heeft zijn 1,5 miljoen dollar afwikkeling van Pepsi, nadat hij ernstig was verbrand tijdens het opnemen van een commercial voor het product, gedoneerd aan de Brotman Medical Center in Culver City, Californië,. Die heeft nu een "Michael Jackson Burn Center 'ter ere van zijn donatie. Tijdens zijn leven heeft hij een gemelde 300 miljoen dollar bijgedragen aan verschillende goede doelen, en aangezien veel van zijn filantropische missies onderrapportage was,kon het bedrag eigenlijk substantieel hoger zijn. President Reagan gaf hem een award voor zijn liefdadigheidswerk om mensen te helpen met een drugs en/of alcohol verslaving. Al van zijn verdiensten uit zijn Victory Tour werden gedoneerd aan goede doelen. Van zijn "We Are The World" zijn 30 miljoen exemplaren verkocht en al het geld is gedoneerd aan hongerbestrijding in Afrika. In Boedapest in 1994, raakte Michael gehecht aan Bela Farkas, een Hongaarse jongen die een levertransplantatie nodig had. Niet alleen ging de heer Jackson akkoord met de totale kosten van de benodigde zorg, hij heeft ook aktief gezocht via allerlei wegen om het orgaan te vinden die de jongen zo hard nodig had.

Hij het leven van veel arme en kansloze kinderen in ziekenhuizen veranderd over de hele wereld, rustig en zonder poespas. Maar deze dingen werden ernstig ondergerapporteerd of helemaal niet vermeld. Waarom? Want zoals de heer Jackson zijn beroemde woorden luiden: "Goed nieuws verkoopt niet." Hij was volledig vrijgesproken op alle punten in het proces in 2005 , omdat ze geen enkel bewijs hadden voor de bizarre aanklachten tegen hem en de pers was doodstil. Thomson schrijft: "Media-analist Tim Rutten ... zei:" Dus wat gebeurde er toen Jackson was vrijgesproken op alle punten? Rode gezichten? Bij nader inzien misschien bij zichzelf te rade gaan? Misschien een teken van spijt vanwege het te snel trekken van conclusies? NEE! "Waarom?

het is nooit te laat om het recht te zetten. Meneer Jackson heeft onze stem nodig om zijn reputatie te herstellen die door een schijnbare zucht naar wraak nog steeds voelbaar is te herstellen. Deze goede en oprechte man zijn reputatie werd continue versnipperd en onder een microscoop gelegd en zodoende werd er een een heel verkeerd beeld geschetst en begon er een anti-MJ gevoel onder het publiek. Hij is nog steeds het mikpunt van gemene aanvallen en grappen door het gewone publiek. Ik raad u aan het complete artikel van meneer Thompson te lezen en zelf een mening te vormen wat er zich werkelijk afspeelde in de rechtzaal en tot de conclusie komen , dat het meeste wat er gepubliceerd is totaal verschilt van de werkelijkheid, net zoals vele ander berichten over het leven van Michael Jackson (zie de link)

http://www.huffingtonpost.com/charles-thomson/one-of-the-most-shameful_b_610258.html

http://youtu.be/x390rVfx3Qg

Michael Jackson verdient het dat zijn naam word gezuiverd en wel NU!

Nu is de tijd aangebroken om te laten zien dat je werkelijk om hem geeft. Niet alleen vanwege MJ maar ook vanwege de principes waar we het net over hebben gehad.

Ten eerste, heeft de media de verantwoordelijkheid naar het publiek toe en degene die deze verhalen hebben geschreven zijn allang vergeten. Het wordt nu een tijd dat de waarheid wordt verteld en dat iemand daar iets aan doet. Het is niet leuk of oprecht van de media om een onjuiste voorstelling te geven, misbruik te maken van vertrouwen, en misbruik te maken van de vrijheid van meningsuiting. Niemand zou moeten door maken wat MJ heeft moeten door maken. Deze petitie gaat niet alleen vcoor MJ, hij is ook voor al die anderen die het slachtoffer zijn geworden van media-sensatie. Sensatie in films is ok, maar niet in het NIEUWS. Het nieuws moet de feiten weergeven en geen fictie. Wanneer er sensatie en halve waarheden worden gerapportgeerd dan word het NIEUWS fictie. Is dat wat het nieuws is geworden? Het brengen van halve waarheden? DFit is ontoelaatbaar.

Ten tweede, iemand is aansprakelijk voor wat hij zegt en doet, ongeacht of we ze eraan houden of niet, we hebben het wel over het leven van anderen en wat de media bericht heeft invloed op hun priveleven. Wij hebben recht op de waarheid. Wij, mensen, verdienen het om te worden behandeld als normale mensen. We hebben recht op onze privacy en onvoorwaardelijk respect, We hebben recht op onvoorwaardelijke liefde. We weten allemaal dat MJ onschuldig was van alle gerapporteerde aanklachten. Het wordt tijd dat dit soort gedrag niet langer genegeerd wordt en bovendien gecorrigeerd. We moeten als 1 een standpunt innemen en laten zien dat we onafhankelijk van meningsverschillen, problemen of andere aspecten een eenheid zijn.

Ten derde, zoveel mensen hebben het over het geven van liefde aan MJ. Praat er niet over, laat het zien. Laat het zien in alles wat je doet, wat je bent aan iedereen. Michael was nie de enige die het van de media had te verduren. Het gebeurd met velen anderen uit alle lagen van de bevolking. De effecten zijn hetzelfde. Meld je aan ter ondersteuning van eerlijkheid, integriteit en fiduciaire verantwoordelijkheid over de hele wereld in de media.

Deze petitie heeft als doel dat het publiek de waarheid wilt in de berichtgeving van de media. UIt deze petitie blijkt dat het publiek wil dat eerdere berichtgeving met verkeerde informatie word gerectificeerd. Het publiek vindt dat de verantwoordelijkheid en plicht ligt bij degene die deze artikelen heeft geschreven en de media. Wij, het publiek, vragen aan de media, zichzelf te houden aan een etische standaard en fiduciaire verantwoordelijkheid jegens hun beroep, menselijke onderwerpen en aan het publiek.


via Twishort Web App

Retweet Reply
Made by @trknov