Unknown user
This account was probably removed from Twitter

Translation into danish of http://www.thepetitionsite.com/23/michael-jackson-justice-media-lies-corrected/827277764/taf


TIL ALLE MEDIER

Da vi nærmer os årsdagen for den legendariske Michael Jackson's død, skriver jeg til jer for at appelere til jeres fairness og retfærdighed. I mere end 20 år var Mr Jackson et offer for systematisk karakter mord begået af masse medierne, og jeg beder hermed om at hans navn bliver renset. For ganske nyligt skrev Mr Charles Thomson, en britisk journalist ved netavisen The Huffington Post, en fremragende artikel med titlen 'One of the Most Shameful Episodes in Journalistic History'. Her fortæller han i detaljer at "alene størrelsen af propagandaen, mediernes ensretning, forvrængning og misinformation" som pressen præsterede under retssagen mod Mr. Jackson i 2005 "næsten overstiger al forstand."

Det er bemærkelsesværdigt at ingen af de andre medier har fanget op på denne historie.
Hvorfor bliver denne, for medierne så negative og grundige research af Mr. Thomson ignoreret med vilje? Er det så svært for de magtfulde medier at se sandheden i øjenene, og indrømme at de på grund af dovenskab og mangel på journalistisk integritet, fik hele offentligheden til at tro på ubegrundede løgne om Mr. Jackson? Det er direkte modbydeligt hvis læsertal og seertal har været årsagen til at Mr. Jacksons rygte og image skulle ofres på denne måde. I årevis fastholdt medierne, med en hidtil uset uretfærdig behandling og ensidethed, en spærreild af løgne mod ham. Var han virkelig så ond at der slet intet godt var at skrive om ham?

Tværtimod, han var en noget nær en engel og har hjulpet mennesker på rigtig mange områder og på et højt plan.
Mr. Jackson donerede hans 1,5 millioner dollars erstatning fra Pepsi, efter han var blevet alvorligt forbrændt i en reklame optagelse for produktet, til Brotman Medical Center i Culver City, California, som nu har et "Michael Jackson Burn Center" på grund af hans donation.
Igennem hele sit liv donerede han 300 millioner dollars til forskellige velgørenheder, og da hans filantropiske missioner ofte var ignoreret af pressen, kan beløbet være betydeligt højere.
Præsident Reagan gav ham en pris for hans velgørende arbejde med at hjælpe folk med alkohol og stof relateret misbrug. Alle hans indtjeninger fra hans Victory Tour blev doneret til bekæmpelse af hungersnød i Afrika. Mens han var i Budapest i 1994, kom Mr. Jackson i kontakt med Bela Farkas, en lille ungarsk dreng der havde desperat brug for en ny lever, og ikke alene betalte han alle udgifter i forbindelse med hans sygdom og operation, han deltog aktivt i eftersøgningen af et egnet organ.

Han ændrede livet for mange subsistensløse børn uden håb på hospitaler og børnehjem over hele verden, roligt og uden store armbevægelser. Men disse ting var alvorligt underrapporterede eller slet ikke nævnt i pressen. Hvorfor? Fordi som Mr. Jackson selv sagde, "Gode nyheder sælger ikke". Han blev fuldstændig frifundet på alle punkter i 2005 retssagen, fordi der ikke var fandtes beviser for de beskyldninger der blev fremsat mod ham, og pressen var TAVS. Mr. Thomson skriver, "Media analytiker Tim Rutten ... sagde:" Så hvad skete der, da Jackson blev frikendt på alle punkter? Røde ansigter? Tvivl om beskyldningerne? En lille selvransagelse, måske? Måske et udtryk for beklagelse for hastværket med at dømme ham i pressen? Nix! "Hvorfor?

Det er aldrig for sent at rette en fejl. Mr. Jackson har brug for os til at være hans stemme og til at reparere hans ry som var så nådesløst overfaldet med en tilsyneladende hævngerrighed, der stadig er utrolig håndgribelig. Denne gode og oprigtige mands ry blev makuleret af pressen og var konstant under en negativ bagvaskelse, der skabte en anti-MJ offentlig mening, der stadig er dybt rodfæstet i så mange, at han stadig er skydeskive for onde angreb og vittigheder af offentligheden og pressen. Jeg opfordrer dig til at læse Mr. Thomson's komplette artikel for oplyse dig om, hvad virkelig skete vedr mediernes dækning i retssalen og for indse, at det meste af hvad der blev rapporteret for offentligheden, var i strid med virkeligheden, som de fleste andre ting, der skete i Michael Jackson's liv. (Link nedenfor)

The Huffington Post har taget et meget modigt skridt i retning af at bringe sandheden ud i lyset vedr. Michael Jackson.. Måske kan du tage stafetten derfra og bringe den videre.? Det er kun fair at begynde at fortælle om alt det positive omkring Michael Jackson og reparere hans ry og hans gode navn. Det er ikke kun rigtigt at gøre, det er dit ansvar.

http://www.huffingtonpost.com/charles-thomson/one-of-the-most-shameful_b_610258.html

http://youtu.be/x390rVfx3Qg

Michael Jackson fortjener at få sit navn renset NU.

Det er nu du skal vise at det virkelig betyder noget. Ikke kun for MJ men for alle principperne der er involveret i det vi taler om her.

Medierne har et ansvar overfor det tillidsforhold de har til offentligheden også selvom dem der har skrevet historierne forlængst er blevet glemt. Det er på tide at fortælle sandheden og det er på tide at gøre noget ved det. Det er hverken behageligt eller retfærdigt som menneske eller privatperson, at skulle udholde mediernes misinformationer, misbrug af magt, tillid eller ytringsfrihed. Ingen personer burde udsættes for det de udsatte Michael Jackson for.
Dette gælder ikke bare MJ, den gælder alle som er blevet fremstillet af mediernes sladder journalistik. Sladder journalistik, medie sensationer er ok i film, men ikke i NYHEDER. Nyheder skal bygges på facts, ikke fiktion. Når nyhederne består af halve sandheder eller halve historier, bliver de til fiktion. Er det hvad nyheder er blevet til? Rapporteringer af halve historier? Det er ikke i orden mere.

Enhver er ansvarlig for det de siger og gør, uanset om vi forholder os til det eller ej, er det andre menneskers liv vi interagerer med og hvad medierne fortæller om andre har en vidtgående effekt i deres liv. VI, de almindelig mennesker, fortjener sandheden. VI fortjener at blive behandlet anstændigt som mennesker. VI har ret til vores privatliv og ubetinget respekt og fairness. Vi fortjener alle ubetinget kærlighed. Og vi ved alle at MJ var uskyldig i de anklager der blev fremsat. Det er på tide at vi holder op med at ignorere disse urimeligheder og gør noget ved dem. Vi må stå sammen som én og vise at vi er én, uanset hvad vi ellers tror på, vores forskelle, problemer eller andre ting der måtte separere os.

Mange taler om at vise kærlighed til MJ. Men det er nu du skal vise at du mener det. Stop med at bare tale om det, gør noget. Michael Jackson er ikke den eneste der har måttet udholde mediernes unuancerethed, det er sket for mange i alle lag i samfundet. Effekten er den samme. Deltag i underskriftsindsamlingen her, så vi kan få medie fairness, integritet og et tillidsfuldt medie ansvar verden over.

Denne underskriftsindsamling tjener til formålet med at offentligheden kræver sandhed i medierne. Den demonstrerer at offentligheden kender til de misinformationer og fejl der er begået tidligere og ønsker dem rettet. Offentligheden erkender at pressen har et ansvar og skal holdes ansvarlig for de historier de skriver og de personer de skriver om. Vi, offentligheden, beder medierne styre sig selv i forhold til de etiske standarder og at påtage sig ansvar for deres profession, de folk de skriver om og til offentligheden.

http://www.thepetitionsite.com/23/michael-jackson-justice-media-lies-corrected/827277764/taf


via Twishort Web App

Retweet Reply
Made by @trknov